fbpx

Platformă de știri și opinii

Lovitură pentru cuplul Ponta-Țuțuianu: fondatorii Pro România Dâmbovița au demisionat!

in Actualitate/Opinii/Politică by
Banner

Demisiile celor 6 parlamentari și 10 lideri județeni ai Pro România, anunțate deunăzi, au zdruncinat serios formațiunea condusă de Victor Ponta, însă nu era nici pe departe finalul.

Urmând exemplul frondorilor de la centru, membrii fondatori ai Pro România Dâmbovița au decis să părăsească partidul. Anunțul demisiei a fost făcut printr-un comunicat de presă, în care se arată că abaterea de la principiile ce au stat la baza constituirii partidului reprezintă principalul motiv al ”divorțului” de Ponta, Țuțuianu & Co.

__________

”Noi, fondatorii Pro Romania Dâmbovița, ne raliem demisiei colective anunțate în cursul zilei de 19 decembrie prin vocea liderilor de la nivel național, Daniel Constantin si Sorin Cîmpeanu, anunțând, pe aceasta cale, demisia noastră din partid și, implicit, din funcțiile deținute la nivel județean.

Este un gest firesc în condițiile în care a devenit evident că direcția în care se îndreaptă partidul este una contrară principiilor la care, inițial, am aderat.

Componența celor care ne depunem astăzi demisiile este următoarea:

  1. Paul Briceag – coordonator Organizația Municipala Târgoviște și coordonator zonal
  2. Cristina Sima – coordonator Organizația de Femei Pro România Dâmbovița
  3. Adrian Economu – coordonator Organizația Municipală Târgoviște
  4. Constantin Enescu – coordonator Organizația de Pensionari Pro România Dâmbovița
  5. Elvis Neguț – coordonator zonal
  6. Valentin Petre – coordonator zonal
  7. Tiberiu Lixandru – coordonator zonal
  8. Raluca Mircea – trezorier

Cu certitudine, semnatarii acestui comunicat vom continua sa fim o echipa, aceeași echipa care a pornit la drum in Proiectul Pro Romania, in anul 2017.”

__________

Demisia colectivă a celor 8 pune din nou, la modul cel mai serios, problema supraviețuiri politice a celor care au făcut din Pro România un vehicul pentru împlinirea unor ambiții personale. Victor Ponta și Adrian Țuțuianu – ca să dăm doar două nume – au fost lăsați fără ”jucăria” pe care o foloseau în jocurile politice, ceea ce s-ar putea traduce prin subita moarte politică a celor doi.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top