fbpx

Platformă de știri și opinii

PNL Dâmbovița ajunge în Guvern. Virgil Guran numit consilier de stat în Cabinetul Orban

in Actualitate/Analize/Politică by
Banner

Președintele filialei dâmbovițene a PNL, Virgil Guran, a fost numit consilier de stat, în Guvernul Ludovic Orban. Liberalul va îndeplini funcția de consilier pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului.

Foto– Virgil Guran, președinte PNL DB

Decizia de numire a lui Virgil Guran (foto) în funcția de consilier pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Virgil Guran se numește în funcția de consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

PRIM-MINISTRU
LUDOVIC ORBAN
Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Antonel Tănase

București, 5 decembrie 2019.

Nr. 487.”

Se spune în documentul publicat în MO. Virgil Guran este președinte al PNL Dâmbovița.

Probabil că nu lipsit de importanță este și faptul că, în Dâmbovița, în structura de conducere a Inspectoratului Județean de Poliție au intervenit modificări importante, în ultima vreme. Fostul inspector șef al IPJ Dâmbovița, cms.șef Sorin Păun, a fost înlocuit de șeful IPJ Teleorman, detașat la Dâmbovița pentru două luni. Acum, conform unor surse (detalii aici Bazar Media) și acesta ar urma să fie înlocuit, la șefia IPJ Dâmbovița.

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top