fbpx

Platformă de știri și opinii

Dezastruos! Chindia Târgoviște-Academica Clinceni 2-5 (2-3)

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște a suferit o nouă corecție categorică în liga I de fotbal. Echipa lui Viorel Moldovan a încasat iarăși cel puțin patru goluri, după ce anterior pierduse cu CFR Cluj (cu 0-4). Clinceni a reușit să dea chiar cinci.

Cei doi antrenori au trimis în teren următoarele echipe:

Chindia Târgoviște: Moldovan – Martac, Benga, Leca, Negrea – Rață, Novac, Bic, Dumiter – Florea, Cherchez 
Rezerve: Aioani, Pițian, Dudea, Neciu, Mihai, Burlacu, Neguț
Antrenor: Viorel Moldovan

Academica Clinceni: Vâlceanu – Matei, Chatziterzoglu, Patriche, Pârvulescu – Cebotaru, Merloi, Șut, Deretti, Buziuc – Vojtus 
Rezerve: R. Ion, C. Dumitru, Achim, Nsiah, Răuță, Dobrescu, Ureche
Antrenor: Ilie Poenaru

Repriza I

Meciul a început în nota de dominare a gazdelor dâmbovițene și Cristian Cherchez a reușit (min.3) să deschidă scorul în urma unei pase venită de la Florea. A fost, din păcate pentru gazde, doar un foc de paie, asta pentru că Academica a pus stăpânire pe joc și destul de repede a reușit să treacă în față pe tabelă. Buziuc (min.18) și Merloi (min.29) i-au dus pe cei de la Academica în avantaj. Merloi a lovit din nou ducând scorul la 3-1 pentru oaspeți. Pe finalul reprizei, pe o greșeală de apărarea, Chindia reușește să reducă din diferență prin Rață (min.41) ce a stabilit și scorul pauzei.

Repriza a doua

Merloi după golul trei în poarta Chindiei

Viorel Moldovan a încercat să dinamizeze jocul echipei introducându-l pe Neguț în linia mediană, din minutul 46, dar gazdele, deși au început furtunos, nu au reușit să marcheze. Cei care au marcat au fost tot oaspeții, prin Merloi (min.54) <foto>, ce a realizat hattrick-ul. Chindia nu a părut a avea puterea să mai revină, astfel că a venit logic și golul cinci, Vojtus (min.70). Ulterior ,gazdele de la Chindia au picat în primul rând psihic nepărând capabile a mai reacționa (de la 2-5). Rezultat final: Chindia Târgoviște-Academica Clinceni 2-5 (2-3).

Este al doilea meci consecutiv în care târgoviștenii încasează mai multe de patru goluri (după 0-4 cu CFR Cuj), iar rezultatul duce echipa lui Viorel Moldovan pe poziție de baraj pentru menținerea în liga I.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top