fbpx

Platformă de știri și opinii

  • DSC_0026.jpg
  • DSC_0039.jpg
  • DSC_0042.jpg
  • DSC_0045.jpg
  • DSC_0061.jpg

Se lucrează alert în zona fostei unități militare de la gară

in Actualitate/Administrație by
Banner

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, însoțit de vicepreședintele Alin Manole, a verificat din nou miercuri, 16 octombrie, stadiul lucrărilor pe șantierul de la fosta unitate militară de la gară.

În vizorul președintelui CJD s-a aflat drumul de legătură DJ 720E, investiție extrem de importantă pentru proiectul amplu care se dezvoltă în zonă.

Potrivit informațiilor furnizate de CJD, Alexandru Oprea a constatat că au fost finalizate lucrările de turnare a îmbrăcăminții asfaltice, stratul 1, pe sectorul cuprins între gara Târgoviște Sud și drumul lateral către Bulevardul I.C. Brătianu.

În prezent, se execută lucrări de stabilizare a terasamentului pe drumul lateral către Bulevardul I.C. Brătianu, de ridicare la cotă a căminelor de canalizare și a gurilor de scurgere pe sectorul pe care a fost turnat primul strat de asfalt. Totodată, se efectuează lucrări de montare a bordurilor și se realizează accesele laterale pe tronsonul cuprins între Bulevardul I. C Brătianu și centura municipiului Târgoviște.

Cu acest prilej, președintele a solicitat reprezentanților constructorului menținerea unui ritm susținut al lucrărilor ce urmează a fi realizate în perioada următoare, respectiv, finalizarea montării bordurilor și amenajarea fundației cu piatră spartă în vederea turnării primului strat de asfalt pe întreaga lungime a DJ 720 E și a drumului lateral de acces.

Sursa: CJD

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top