fbpx

Platformă de știri și opinii

Accidente în serie

DB: „Dezastru” pe șosele, la început de weekend. Accidente în serie

in Actualitate/Utile by
Banner

Weekend-ul 11-13 octombrie a început cum nu se poate mai prost pe drumurile din Dâmbovița. Accidentele de circulație s-au produs în serie pe drumurile din județ, unele dintre acestea cu consecințe deosebit de grave. Iată o cronică, pe scurt, a principalelor incidente  rutiere petrecute în Dâmbovița, în noaptea de 11-12 octombrie 2019.

Accidente în serie
Accidente în serie, în DB, în nopatea de 11-12 Octombrie( imagine cu un caracter ilustrativ)

1.

Un grav accident de circulație a avut loc în nopatea de 11-12 octombrie, pe raza localității dâmbovițene Serdanu. 

Incidentul s-a petrecut pe un drum comunal, din localitatea Serdanu, din Dâmbovița.

Un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat un atelaj hipo nesemnalizat, oprit la marginea părții carosabile.

Fotomașină accident Serdanu

Din ricoșeu, autoturismul a fost proiectat în partea din spate a unui autobuz oprit deasemnea la marginea drumului.

În urma impactului conducătorul autoturismului a fost grav rănit, fiind transportat la spital unde a rămas sub observație.În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal.

2.

Un accident soldat, din fericire, fără victime, a avut loc în cursul serii de 11 octombrie la Băleni, în Dâmbovița. Trei tineri au fost răniți după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de mașina condusă de un tânăr ce abia obținuse permisul de conducere.

FotoImagine cu un caracter ilustrativ

Conform IPJ Dâmbovița, un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism nu ar fi acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un alt tânăr, care circula regulamentar.

Cele trei persoane aflate în mașina care circula regulamentar au suferit vătămări corporale ușoare, dar nu a fost necesară internarea acestora.

Tânărul de 18 ani ce aprovocat accidentul conducea un bolid de lux, în momentul producerii accidentului. Acesta obținuse de curând permisul de conducere.

3.

În jurul orei 23.35 (11 octombrie 2019) pe DN 71, pe raza localității Brătești, un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanța regulamentară în mers, față de o altă mașină aflată în fața sa. A intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie de 43 de ani. În urma impactului șoferița și un pasager, din autoturismul condus de aceasta, au fost răniți ușor. Leziunile suferite nu au necesitat internarea.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top