fbpx

Platformă de știri și opinii

Ce spune Claudia Gilia la început de campanie

in Actualitate by
Banner

Un singur om din lista candidaților la prezidențiale poate fi votat pentru ceea ce a făcut și nu pentru ceea ce promite: Primul-ministru – Viorica Dăncilă.

Guvernarea ultimilor trei ani a demonstrat că ne pasă de români. Economia a crescut constant, medicii și profesorii au văzut că sunt cu adevărat respectați, fermierii au primit subvențiile la timp, România a fost respectată și auzită în UE, a fost un model de creștere economică și pace socială.

PSD poate face bine României și din opoziție. PSD poate da Președintele țării și poate reda demnitatea fiecărui român. Vom lupta în continuare pentru binele fiecărui român. Nu ne este teamă să mergem printre oameni, pentru că românii au simțit măsurile luate de Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

PSD este partidul care construiește, oriunde s-ar afla: la Palatul Cotroceni sau la Palatul Victoria, în Parlament sau în administrațiile publice locale. Pentru că am fost, suntem și vom fi alături de oameni. Românii au încredere în noi pentru că faptele vorbesc pentru noi. Dacă ceilalți concurenți merg în fața oamenilor cu pliante pline de promisiuni, NOI MERGEM CU PROIECTE ȘI MĂSURI CONCRETE.

Am încredere că democrația, solidaritatea și iubirea pentru oamenii buni vor învinge. Fiecare familie, de la mic la mare, s-a bucurat de cel puțin o politică girată de PSD: alocații pentru copii, investiții în educație, spitale și administrații locale sau pensii și salarii majorate și taxe tăiate.
LUPTĂM PENTRU FIECARE ROMÂN!

Deputat PSD, Claudia Gilia

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top