fbpx

Platformă de știri și opinii

Centrul Salvamont, între proiectele aprobate în domeniul turismului

in Actualitate/Administrație by
Banner

La Ministerului Turismului se derulează Programul pentru Dezvoltarea Investițiilor în Turism. În acest sens, în vederea actualizării listei de investiții și obținerii finanțării, Consiliul Județean Dâmbovița a depus, în acest an, documentele aferente obiectivului Centrul Salvamont, zona Peștera, comuna Moroeni.

Investiția propusă vine în completarea proiectelor aprobate, în anul 2017, pentru județul Dâmbovița, și anume:

*construirea de pârtii de schi în zona Padina-Peștera, comuna Moroeni;

*parcare publică și dotări conexe în zona Telecabină Padina-Peștera;

*refacere zonă de agrement, construire bază de tratament și valorificarea apei sulfuroase (existente în zonă) pe dealul Moțăianca și în zona „La sursă”, orașul Pucioasa;

*amenajare zonă de agrement pe lacul de acumulare, orașul Pucioasa.

În prezent, se află în consultare publică, pe site-ul Ministerului Turismului, un proiect de hotărâre a Guvernului pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 558/2017 privind aprobarea Programului pentru dezvoltarea investițiilor în turism – Masterplanul investițiilor în turism – și a criteriilor de eligibilitate a proiectelor de investiții în turism.

După publicarea în Monitorul Oficial a listei cuprinzând proiectele de investiții în turism, CJD va demara formalitățile necesare în vederea obținerii finanțării pentru obiectivele propuse.

Sursa: Consiliul Județean Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top