fbpx

Platformă de știri și opinii

Conf.presă PSD DB

Alexandru Oprea: „Nu-i ușor”, vorbind despre insuccesul Rovanei Plumb, la Bruxelles

in Analize/Politică by
Banner

Pentru prima dată, după ce candidatura Rovanei Plumb pentru un post de comisar european a fost respinsă de către cei din comisia Juridică a Parlamentului European, iar Guvernul a fost nevoit să facă o altă nominalizare, la PSD Dâmbovița s-a vorbit despre acest eveniment.

Conf.presă PSD DB
Despre PSD DB, Alexandru Oprea spune că nu va fi ușor de gestionat insuccesul Rovanei Plumb, la Bruxelles.

Într-o conferință de presă, președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, a descris, în doar câteva cuvinte, situația de la nivelul organizației, în mod evident afectată de acest insucces. „Nu-i ușor”, spune Alexandru Oprea. Dar, mai important este modul cum a fost formulată  explicația pentru situația din organizație, mai bine spus mimica acestuia face cât… 1000 de cuvinte (video)

În PSD Dâmbovița ar fi trebuit să aibă loc alegeri pentru conducerea organizației în luna septembrie. Acestea au fost amânate de două ori (în 6 și ulterior în 20 septembrie), unul dintre motive, chiar dacă neoficial, fiind chiar tentativa președintelui organizației, Rovana Plumb, de a obține un mandat de comisar european, lucru ce ar fi împiedicat-o pe aceasta să participe la alegerile din filială. Alegerile din PSD DB au fost amânate  până după alegerile prezidențiale din noiembrie, nefiind precizată o dată anume.

Banner

Ultimele stiri din Analize

Go to Top