fbpx

Platformă de știri și opinii

În curând, la Pucioasa: WiFi gratuit în zona centrală!

in Actualitate/Administrație by
Banner

Stațiune balneară cu solid renume în toată țara, Pucioasa pare să fi ieșit de sub zodia celor 7 vaci slabe și face pași importanți în direcția modernizării.

Deși încă sunt multe probleme de rezolvat în urbe, schimbările în bine nu pot fi nici ignorate, nici negate. Frenezia cu care administrația orașului a lucrat la întocmirea proiectelor edilitare, cu finanțare europeană, guvernamentală sau din alte surse externe, începe să dea roade. Proiect după proiect, Pucioasa poate spera chiar la mai mult decât să recapete strălucirea de altădată!

Unul dintre cele mai recente proiecte (cronologic vorbind) pus în mișcare de administrație, este cel care, la finalizare, va asigura acces WiFi gratuit în zona centrală a orașului, ceea ce face ca Pucioasa să se alăture clubului select al orașelor care oferă cetățenilor și vizitatorilor facilități de comunicare demne de mileniul III.

Anunțul privind proiectul care vizează asigurarea accesului gratuit la internet în spațiile publice, a fost făcut chiar de primarul urbei, prin intermediul unei rețele de socializare.

Constantin Ana a anunțat că în urmă cu puține zile a fost semnat contractul pentru instalarea echipamentelor, ceea ce denotă că proiectul se află într-o fază avansată de realizare.

”În luna decembrie 2018 Pucioasa a fost unul dintre câștigătorii primului apel al programului WiFi4EU.
Voucherul câștigat este în valoare de 15.000 Euro și va fi folosit pentru asigurarea accesului gratuit la internet în spațiile publice, aducând conectivitatea mai aproape de cetăţeni în viaţa lor de zi cu zi.
În luna septembrie 2019 a fost semnat contractul pentru instalarea echipamentelor de WiFi la noi in oraș, așa că în curând vom mai face un pas pentru transformarea localității noastre într-una europeană.
Prin implementarea acestui proiect locuitorii Orașului Pucioasa vor beneficia de acces gratuit la internet în Zona Centrală (de la Bd. Gării până în sensul giratoriu), pe Promenada Pieței și în Parcul Central.
Reţele finanţate prin WiFi4EU vor fi gratuite, fără publicitate şi nu vor colecta date cu caracter personal”,
îi asigură primarul Constantin Ana pe concitadinii săi.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top