fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan

Corneliu Ștefan: „Nu este o bucurie că s-au amânat alegerile” (în PSD DB)

in Actualitate/Politică by
Banner

Amânarea alegerilor din PSD Dâmbovița (n.m. ce ar fi trebuit să aibă loc în data de 20 septembrie) a fost comentată, la nivelul organizaței, într-o conferință de presă, de doi dintre deputații dâmbovițeni ai social democraților. Este vorba de Carmen Holban și Corneliu Ștefan.

„Nu este obucurie că s-au amânat alegerile”, spune Corneliu Ștefan. Decizia a fost luată la centru iar horărârea a fost trimisă organizației purtând semnătura președintelui Viorica Dăncilă și a lui Mihai Fifor, spune deputatul Carmen Holban.

Dincolo de motivarea oficială a deciziei, cei doi recunosc că un rol deosebit în luarea acestei decizii l-a avut situația președintelui oraganizației PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, care viza un post de comisar european.

Tot în aceeași conferință de presă, Corneliu Ștefan a amintit despre tensiunile din organizație și despre cartonașele galbene și roșii din PSD Dâmbovița.

Alegerile din PSD DB au fost amânate până după alegerile prezidențiale (noiembrie 2019), nefiind precizată o dată anume. Corneliu Ștefan este unul dintre cei ce și-au anunțat intenția de a candida pentru obținerea postului de conducere (președinte) al organizației.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top