fbpx

Platformă de știri și opinii

Căutări minoră

O minoră dispărută, la Gura Șuții, este căutată de dispozitive impresionante de polițiști

in Actualitate/Social by
Banner

O minoră de 11 ani a dispărut în după amiaza zilei de 20 septembrie ,de la domiciliul din Gura Șuții. Fata este dată dispărută de familie, ce crede că a fost răpită. Forțe impresionante de ordine desfășoară căutări în împrejurimile localității.

Echipe de jandarmi și polițiști scotocesc acum peste tot în comună. Au fost aduși și câini de urmă ce caută pe câmpurile din apropierea localității.

În data de 20 septembrie 2019, minora Fieraru Mihaela Adriana (foto), din Gura Șuții, a dispărut de la domiciliul din Gura Șuții (se afla pe drumul de la școală spre casă când a fost văzută ultima dată). Copila are 11 ani.

Căutări minoră
Forțe impresionante de jandarmi și polițiști caută o minoră de 11 ani, la Gura Șuții (sursa foto-captură postare MDI TV)

La momentul dispariției era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri și pantofi sport de culoare negru cu roșu.

Semnalmente: 1,50 înălțime,aproximativ 45 de kg, ochi căprui, păr lung castaniu.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top