fbpx

Platformă de știri și opinii

Toader Paleologu-Prezidențiabilul altfel

in Actualitate/Politică by
Banner

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Toader Palelogu, a fost astăzi (20 septembrie 2019) la Târgoviște, pentru o întâlnire cu presa dar și cu susținătorii săi. Prin întreaga sa atitudine, pe parcursul popasului târgoviștean, Paleologu a dovedit că este un candidat atipic la alegerile prezidențiale.

Dincolo de discurs sau poate tocmai datorită acestuia, candidatul PMP a reușit să stârnească hohote de râs și pe alocuri chiar aplauze, chit că ele veneau din partea susținătorilor săi (prezenți în același timp la întâlnirea cu presa).

Toader Paleologu
Toader Paleologu, candidat PMP la prezidențiale, prezent la Târgoviște.

Edificator, poate, este chiar și momentul premergător conferinței de presă (vezi video, mai jos)

Între multele momente inspirate, ale candidatului PMP, câteva au stârnit rumoare. Acesta a recunoscut că semnat pe listele de susținere ale unui contrcandidat, la alegerile prezidențiale și a explicat și de ce.

Toader Paleologu a ieșit din tiparele întâlnirilor electorale și stârnit hohote de râs și aplauze din partea propriilor săi susținători, în momentul în care a spus că vrea ”o finală Dăncilă-Paleologu”, în turul doi al prezidențialelor.„Pentru rating ar fi extraordinar”, a mai spus Paleologu, în glumă. Pe de altă parte, Paleologu spune că PSD-ul ar trebui să ia „cartonaș galben” și să nu intre în turul II al prezidențialelor.

Paleologu mai crede că mulți simpatizanți PSD vor vota pentru el, la prezidențiale, pentru că nu au încredere în capacitatea de reprezentare a țării a propriului candidat.

 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top