fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD DB

PSD Dâmbovița: Despre energizante și amânări

in Actualitate/Opinii/Politică by
Banner

La o conferință de presă organizată de PSD Dâmbovița (au revenit la obiceiul organizării unor astfel de întâlniri cu o frecvență apropiată de cea cu care obișnuiseră mass media!) s-a vorbit despre stimulentele din politică. Și despre adversarii din politică.

Spre exemplu, Alexandru Oprea, candidat la o funcție de conducere în organizație, spune că este convins că „iau ceva energizante”, pentru că altfel nu se explică anumite reacții publice.

Este vorba, pentru a fi corecți până la capăt, despre o întrebare ce viza propunerea liderului PRO România, Victor Ponta, de urgentare a reorganizării administrative teritoriale (doar 14 județe și maxim 1000 de localități), o mai veche idee social democrată, între timp abandonată.

PSD DB
Conferință de presă, PSD DB,19 septembrie 2019

Iată ce spune Alexandru Oprea:

„La formațiunea politică respectivă cred că au niște training-uri sau niște activități din astea în care, părerea mea, iau ceva pentru energizare și pentru a transmite în spațiul public fel de fel de năstrușnicii. Pentru că uitându-mă la un așa zis lider local (n.m. Adrian Țuțuianu – Pro România Dâmbovița) și la ce propagă în spațiul public nu mă miră ce se propagă la nivel central. Sigur că putem vorbi despre restructurarea administrației publice, dar asta se poate face prin asumarea acestui proiect, prin modificarea Constituției.”

În ceea ce privește congresul de alegeri al PSD Dâmbovița rămâne cum s-a stabilit. Adică nu va mai avea loc pe 20 septembrie (după ce inițial ar fi trebuit să aibă loc în data de 6 septembrie). Va avea loc, spun liderii PSD Dâmbovița, după alegerile prezidențiale. După atâtea amânări, de data asta măcar nu au mai avansat o dată exactă.

-De ce încă o amânare (sine die deocamdată)?

-Decizie de la centru, pentru a nu exista tensiuni în organizație, înainte de alegerile prezidențiale, spun liderii PSD Dâmbovița.

Așa o fi.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top