fbpx

Platformă de știri și opinii

Admitere Universitatea Valahia Targoviste

Conferință Internațională de matematică la Universitatea „Valahia”

in Educație by
Banner

Universitatea „Valahia” din Târgoviște, în parteneriat cu Societatea Română de Matematică Aplicată și Industrială (ROMAI), Institutul de Statistică Matematică și Matematică Aplicată „Gheorghe Mihoc-Caius Iacob” al Academiei Române și Academia Oamenilor de Știință din România organizează, în perioada 19-22 septembrie 2019, cea de-a 27-a ediție a Conferinței de Matematică Aplicată și Industrială – CAIM 2019, conferință științifică anuală cu participare internațională.

Ediția din acest an reunește peste 100 de participanți (din țări precum Turcia, Grecia, Franța, Statele Unite ale Americii, Albania, Ucraina, Republica Moldova, România), academicieni, cercetători, cadre didactice universitare, matematicieni, ingineri, economiști.

Deschiderea oficială a conferinței va avea loc vineri, 20 septembrie 2019, ora 9:00, în Amfiteatrul Institutului de Cercetare Științifică, Tehnologică și Multidisciplinară din Campusul universitar.

La deschidere vor participa rectorul Universității „Valahia” din Târgoviște, conf. univ. dr. Călin Dinu Oros, primarul municipiului Târgoviște, jr. Daniel Cristian Stan, vicepreședintele Societății Române de Matematică Aplicată și Industrială (ROMAI), acad. Mitrofan Ciobanu.

Sâmbătă, 21 septembrie 2019, va avea loc și o masă rotundă cu reprezentanți ai industriei. Scopul acesteia este să aducă laolaltă matematicieni și personalități din mediul industrial, pentru a realiza un schimb liber de idei și a identifica noi căi de colaborare.

Vor participa reprezentanți ai firmelor Renault, Rapiscan AS&E SUA, Iridex Group Plastic București, ATS Târgoviște.

Sursa: Universitatea „Valahia” din Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Educație

Go to Top