fbpx

Platformă de știri și opinii

Geo-Sting: Am sărbătorit Ziua Pompierilor împreună cu copiii de la Școala Conțești

in Actualitate by
Banner

Anul acesta, de Ziua Pompierilor din România am primit, cu bucurie, vizita copiilor de la Școala Gimnazială ”Dr. Mioara Mincu” din Conțești.

Am petrecut împreună o după-amiază frumoasă, relaxantă, cu multe surprize plăcute, chiar dulci, dar și cu activități practice.
N-au lipsit din program scurta lecție de istorie despre semnificația zilei de 13 septembrie, cursul de prim-ajutor, câteva informații utile despre activitatea de prevenție sau de cum trebuie să ne comportăm în caz de incendiu și cutremur.
Ca de obicei, momentul inedit l-a constituit întâlnirea copiilor cu ”pompierul cosmonaut” – cu colegul nostru îmbrăcat în costumul aluminizat de intervenție la foc – un bun prilej pentru o scurtă sesiune foto.
Atmosfera a devenit de-a dreptul incendiară când au intrat în funcțiune sirenele și avertizoarele luminoase ale autospecialelor sau când am lansat provocarea copiilor de a acționa un stingător.
Și pentru că suntem la început de an școlar, copiii au primit și câteva daruri folositoare de la managerul companiei, Georgică Dumitru.
Mulțumim copiilor pentru vizită și le dorim atât lor, cât și profesorilor și părinților, un an plin de reușite!
Mulțumim colegilor pompieri! Le dorim multă sănătate și împliniri!
La mulți ani, pompieri români!

Echipa Geo-Sting

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top