fbpx

Platformă de știri și opinii

Candidat la șefia PSD: Vreau să readuc organizației ceea ce a început sa-i lipsească

in Politică by
Banner

Candidat pentru funcția de președinte al PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan a fost invitatul de vineri seara în emisiunea ”Punctul pe I” de la Columna Tv.

Una dintre temele abordate a fost, firesc, intenția acestuia de a accede în fruntea organizației, după Conferința Județeană a PSD care va avea loc pe 20 septembrie – dacă nu va fi amânată din nou. Corneliu Ștefan, unul dintre criticii actualei echipe de conducere a social-democraților dâmbovițeni, a declarat că prin candidatura sa vizează trei mari obiective, menite a revitaliza organizația.

În primul rând, trebuie reinstaurată comunicare între membrii PSD. ”Aici nu vorbim de funcții, vorbim de membri”, punctează Corneliu Ștefan.

În al doilea rând, trebuie refăcută unitatea organizației, care, în opinia fruntașului PSD, a fost grav compromisă de împărțirea pe zone.

Un al treilea obiectiv al candidatului la șefia PSD ar fi acela de a elimina influențele ”toxice” și persoanele care, deși nu fac parte din partid, iau decizii în numele partidului, contribuind din plin la demolarea organizației.

”Organizația PSD trebuie să fie condusă de PSD-iști, de oameni din interiorul partidului, de oameni care au demonstrat în bătăliile electorale că au făcut ceva pentru acest partid. Nu de oameni din afara partidului care, efectiv, vor să ne distrugă partidul…” , a afirmat deputatul Corneliu Ștefan.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top