fbpx

Platformă de știri și opinii

DN 7 închis temporar

Atenție șoferi! DN 7 este închis, trei zile, la Titu.

in Actualitate/Utile by
Banner

Încă o dată DN 7 va fi închis circulației auto, pentru mai multe zile. Conform unui comunicat oficial al celor de la CNAIR:

„În perioada 13.09.2019 (ora 8:00) – 15.09.2019 (ora 24:00), circulația rutieră se va închide pe DN 7 (km 50+500 – km 52+800), în vederea desfășurării Târgului Anual în orașul Titu, județul Dâmbovița.

Pe perioada aferentă închiderii circulației, traficul rutier va fi deviat pe traseul DN 7 km 50+500 – Str. Pictor Nicolae Grigorescu – Str. Gării – DN 7 km 52+800, sector ce va fi semnalizat corespunzător de către organizator.”

DN 7 închis temporar
DN 7 va fi închis, temporar, la Titu, cu ocazia Târgului anual, pentru traficul auto.(Sursa foto-gazetadetitu.ro)

Acesta este anunțul sec, făcut de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ce probabil că, dată fiind infrastructura de „invidiat” a segmentelor rutiere ce intră în categoria DN (din România), din când în când, decide să mai aprobe și închiderea, pentru circulația auto, a câte unui tronson.

Dincolo de glumă, este de precizat că nu este pentru prima oară când DN 7 este închis circulației auto, iar traficul este deviat, motivul fiind același: Târgul anual de la Titu. Spre exemplu, în 2016 circulația auto a fost restricționată (interzisă) în zonă pentru cinci zile (10-15 septembrie).

Oricum, la modul în care a fost reabilitat DN 7 (doar cu promisiuni) diferența nu este prea mare, între a fi inutilizabil și a fi închis temporar traficului auto.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top