fbpx

Platformă de știri și opinii

Are 14 ani și sărbătorește 10 ani de carieră

in Actualitate/Cultură by
Banner

Raluca Petre, o tânără din Târgoviște care abia ce a împlinit 14 ani, este pe scenă de la o vârstă foarte fragedă.

Nu împlinise încă 4 ani în momentul în care a urcat pentru prima dată pe o scenă.

De atunci, Raluca a muncit pentru a-și îndeplini visul și este acum o tânără care dă foarte mari speranțe orașului străjuit de Turnul Chindiei.

Au trecut 10 ani de când Raluca face parte din „Clubul Victorioșilor”, acolo unde alături de mentorii Viorica și Victor Mihalache a învățat să își stăpânească emoțiile, să uimească prin glas și să transmită stare de bine oriunde s-ar afla.

Și pentru că târgoviștenii trebuie să afle despre reușitele sale și să încurajeze astfel de copii, Raluca Petre vă invită pe toți, vineri, 13 septembrie, de la ora 16:30, în sala de festivități a Primăriei Municipiului Târgoviște, la spectacolul intitulat „Sufletul îmbrăcat în zbor”.

Printre invitații ei se află cunoscutul compozitor și interpret George Rotaru, artistul dâmbovițean Stelian Apostol, dar și colegii din Clubul Victorioșilor, din Târgoviște și din țară.

Tot vineri, 13 septembrie 2019, de la ora 18:30, în Sala Studio de la Casa de Cultură a Sindicatelor, „Clubul Victorioșilor” vă invită la premiera unui nou film artistic.

„Joaca de la Marea Neagră” se numește cel mai recent film realizat de Viorica și Victor Mihalache împreună cu copiii talentați din țară și chiar de peste hotare.
Filmările au fost realizate în această vară pe litoralul Mării Negre, dar și în Târgoviște.

Scenariul, regia și montajul îi aparțin lui Victor Mihalache, producător executiv a fost și de această dată Viorica Mihalache, iar actori au fost părinții și tinerii din „Clubul Victorioşilor”.

Cel mai nou succes pe care l-au avut cu un film artiștii dâmbovițeni este participarea la „Simfest”-Târgu Mureș, singurul festival de film și televiziune  din România dedicat producătorilor independenți, unde producția „Frăția oamenilor de zăpadă” a intrat în selecția finală, alături de producții ale TVR.

Toate materialele realizate de „Clubul Victorioşilor” le puteți accesa pe canalul de YouTube „Talent TV”.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top