fbpx

Platformă de știri și opinii

Andrei Plumb: sunt ținta unui atac concertat!

in Actualitate/Politică by
Banner

Destul de discret în viața publică dâmbovițeană, Andrei Plumb, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, a ieșit la rampă pentru a respinge acuzațiile liberalilor dâmbovițeni, care susțineau într-un comunicat de presă că ”familia Plumb” ar avea interes în proiectul de modernizare a gării din Titu.

”Nu mă mai miră absolut nimic, pentru că văd că aceste atacuri, concertate, vin în rafale”, a declarat vicele PSD, la conferința de presă de joi a partidului. De altfel, Andrei Plumb declină orice legătură cu obiectivul în cauză. ”…tot ceea ce știu legat de gară este că își are locația față în față cu sediul centrului  nostru zonal (n.n,de la Titu)”, punctează acesta, insistând și asupra faptului că nu este implicat în firme care ar putea fi angajate în proiectul de la Titu. ”Nu am implicații nici directe, nici indirecte pe zona de lucrări de consultanță, de proiectare, de execuție lucrări de construcții”.

Observatorii avizați ai activității politice spun că, cel mai probabil, Andrei Plumb este doar un pion în lupta pe care opoziția o duce împotriva Rovanei Plumb, mama tânărului social-democrat.

Opoziția nu ratează nicio ocazie și nu ocolește nicio metodă, mai mult sau mai puțin ortodoxa, pentru a încerca să o decredibilizeze pe cea care, zilele acestea, a fost nominalizată pentru postul de Comisar European la Transporturi, spre profunda nemulțumire a opozanților politici.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top