fbpx

Platformă de știri și opinii

Adrian Tutuianu

„Declarații incendiare”. Adrian Țuțuianu vorbește despre candidați. Ai altora

in Analize/Politică by
Banner

După o perioadă de concediu, senatorul Adrian Țuțuianu (Pro România Dâmbovița) a reapărut la deja obișnuitele conferințe de presă susținute la sediul filialei Dâmbovița a PRO România. Nu numai că a reapărut dar a „dinamitat”, prin declarații, lumea politică dâmbovițeană.

Cum afirmațiile senatorului Țuțuianu conțin, de cele mai multe ori,  suficient  de multă intrigă, politică evident, iată câteva dintre acestea, așa cum au fost făcute în amintita conferință de presă.

Adrian Tutuianu
Adrian Țuțuianu, conferință de presă cu „declarații incendiare”, la Pro România DB

Despre Rovana Plumb:

„Nu vă așteptați că va face ceva pentru România. Este acolo (n.m. postul de comisar european) doar în interes personal.”

Despre PSD, CJ DB, Corneliu Ștefan și Alexandru Oprea:

„Banii au rămas necheltuiți, (la CJ DB) aproximativ 700 de milioane. Nu au existat proiecte, aceasta este explicația. Execuția bugetară este praf. La CJ DB există o preocupare cum să fie executați apropiații lui Corneliu Ștefan (n.m. deputat PSD de Dâmbovița), cum se întâmplă acum cu directorul de la SC LDP (n.m. societate în subordinea CJ DB). La proiectele finanțate din fonduri europene, la CJ Dâmbovița, situația este dramatică.”

Despre Cristian Stan și Gabriel Boriga:

„Cristi Stan (n.m. primar Târgoviște din partea PSD) aplică acum mai multe lucruri pe care le-a discutat în trecut cu mine, cum ar fi reabilitarea de la Piața Tricolorului, Piața Revoluției, Parcul Mitropoliei. Eu i-am sugerat să facă așa cum face acum. Tot eu i-am spus (în 2016) că scopul nostru (n.m. PSD în 2016) este anihilarea posibililor contracandidați la alegerile următoare (din 2020). Primul a fost Ciprian Prisăcaru, al doilea Gabriel Boriga, ce a fost anihilat, acum, prin cooptarea în echipa primăriei Târgoviște. Gabriel Boriga nu va candida în 2020, pentru că e om de cuvânt. Are și el nevoie de o perioadă de revenire. Poate se gândește la 2024.

„Dacă Boriga nu se ducea acolo (n.m. Primăria Târgoviște, în postul de city manager) poate stăteam de vorbă cu el (n.m. pentru o eventuală candidatură din partea Pro România DB, la alegerile locale din 2020, pentru postul de primar al Târgoviștei).”

Despre PSD Târgoviște

„Este o bătălie între găști. Este o reîntoarcere la socialismul cu bască (prin alegerea lui Cătălin Rădulescu în conducerea organizației municipale a PSD ). „Capră” are origini sociale sănătoase, dar și-a depășit condiția. A ajuns mai întâi milițian.”

A spus A.Țuțuianu. În rest…No more comments! 

Banner

Ultimele stiri din Analize

Go to Top