fbpx

Platformă de știri și opinii

Dan Barna

Dan Barna(USR-Plus), campanie de strângere de semnături la Târgoviște

in Actualitate/Analize/Politică by
Banner

Candidatul USR-Plus la prezidențialele toamnei, Dan Barna, a venit la Târgoviște (8 septembrie 2019) într-o acțiune de strângere de semnături (pentru propria sa candidatură).

Barna nu a ales întâmplător ziua de 8 septembrie (zi aniversară la Târgoviște, când se sărbătoresc „Zilele cetății Târgoviștei”) pentru descinderea de la Târgoviște. Destul de degajat și mai degrabă părând un ONG-ist, angajt într-o acțiune socială, Dan Barna a părut că vrea să vorbească cu fiecare târgoviștean prezent pe stradă, la momentul în care susținătorii USR-Plus au ajuns la Târgoviște (aproximativ între  orele 11.00-12.00, în ziua de 8 septembrie).

Dan Barna
Dan Barna, candidatul USR-Plus la preziențiale, a fost la Târgoviște.

Mulți dintre cei cu care Barna a dialogat l-au întrebat însă de ce USR-Plus nu vrea să intre la Guvernare. Pe scurt Dan Barna a spus că sunt două motive „Ponta și Tăriceanu”. Iată declarația:

Barna a  luat la pas tot centrul Târgoviștei, mulți ( eram aproape a scrie toți cei de pe stradă) dintre cei pe care i-a oprit pe stradă, pentru a dialoga, alegând până la urmă să semneze pe lista de susținere a acestuia la alegerile prezidențiale.

La Târgoviște, alianța USR Plus a reușit să câștige cel mai recent scrutin, cel din 26 mai 2019, respectiv alegerile europarlamentare.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top