fbpx

Platformă de știri și opinii

PNL Târgoviște

PNL Târgoviște-Optimism și „producție” record, la strângerea de semnături

in Actualitate/Politică by
Banner

PNL a demarat, de ceva vreme deja, o campanie chiar agresivă de strângere de semnături necesare susținerii candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat de președinte. Optimismul este maxim în rândurile liberalilor, având în vedere, probabil, și recentele sondaje. Totuși, optimismul celor de la PNL s-ar putea să fie măcar puțin exagerat.

PNL Târgoviște
PNL Târgoviște strânge semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis.

Comunicat de presă

„În această perioadă , Organizația PNL Târgoviște, este angrenată în acțiunea de strângere de semnături, pentru susținerea candidaturii la cel de-al doilea mandat de către președintele Klaus Iohannis.

Dintr-un total de 60.000 de semnături, cât reprezintă ținta stabilită organizației judetene a PNL, ne-a revenit o cotă de 11.000 de semnături, adică peste 18%, ceea ce ne obligă și ne generează o responsabilitate deosebită, dar ne onorează în același timp ca membrii ai unei echipe tinere, aflată pe un trend ascendent.

Ne aflăm deja în a doua parte a acestei campanii de strângere de semnături și suntem în măsură să afirmăm că, la fel cum arată sondajele naționale, Președintele  Klaus Iohannis este lider și în preferințele târgoviștenilor, iar cel mai elocvent exemplu îl reprezintă cele 8000 de semnături strânse până acum.

Acest lucru arată clar si opțiunea târgoviștenilor de a vota oamenii din dreapta eșicherului politic.

Oamenii apreciază seriozitatea președintelui, faptul că a adus stabilitate,  luptând constant împotriva abuzurilor PSD, că a reușit să păstreze o bună imagine României în plan extern, printr-o pozitionare clară pro-europeană si pro-atlantică, având numeroase întâlniri cu cei mai importanți lideri ai lumii.

Mulțumim Târgoviștenilor că sunt alături de noi si de Președintele Klaus Iohannis!”

Acesta este conținutul comunicatului de presă, transmis către mass-media de către PNL Târgoviște (astăzi, 5 septembrie 2019). Dincolo de considerațiile partinice, ale celor de la PNL, ar fi poate important de precizat că superoptimismul liberal este poate exagerat. Asta pentru că, la cel mai recent scrutin (alegerile europarlamentare din luna mai) PNL Târgoviște reușea să obțină exact 7561 de voturi, adică semnificativ mai puține decât ținta de semnături de acum (11.000). Nici la nivel județean PNL-ul, cu un scor istoric în Dâmbovița, nu reușea la același scrutin (europarlamentarele din luna mai 2019), să atingă pragul semnăturilor, impus acum (cel de 60.000), scorul PNL fiind de aproximativ 58.000 de voturi.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top