fbpx

Platformă de știri și opinii

Alexandru Oprea despre alegeri PSD

Alexandru Oprea confirmă că va candida pentru o funcție în conducerea PSD

in Actualitate/Analize/Politică by
Banner

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, anunța că nu se sperie. Oricât ar părea de ciudat, asta a lăsat să se înțeleagă șeful CJ DB, într-un discurs din care nu au lipsit, hai să le spunem așa, atenționările la adresa adversarilor politici. Din interiorul sau exteriorul PSD Dâmbovița.

Alexandru Oprea despre alegeri PSD
Alexandru Oprea a vorbit despre intenția de a intra în bătălia pentru un post de conducere în PSD DB

Oprea spune că lupta pentru șefia PSD Dâmbovița se poartă la baionetă și că bătălia finală, ce va avea loc în 20 septembrie (data la care va avea loc Conferința de alegeri în PSD Dâmbovița) va decide cine va avea câștig de cauză. Totodată, mai spune Alexandru Oprea, nu se sperie de atacurile îndreptate împotriva sa, în ultima vreme.

Lămuritoare, în măsura în care este posibil, pentru cei ce nu sunt implicați decât ca simpli spectatori la ce se întâmplă în PSD Dâmbovița în aceste zile, este chiar luarea de poziție a lui Alexandru Oprea.

(video)

Conferința județeană de alegeri, la PSD Dâmbovița, ar fi trebuit să aibă loc în data de 6 septembrie, dar evenimentul a fost amânat până în data de 20 septembrie 2019.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top