fbpx

Platformă de știri și opinii

Rovana Plumb candidează

Se anunță alegeri cu scântei la PSD Dâmbovița

in Actualitate/Politică by
Banner

Ultima necunoscută a ecuației alegerilor din sânul PSD Dâmbovița a fost devoalată la ședința Biroului Politic Județean de luni seara.

Rovana Plumb a anunțat că, ”în proporție de 99%”, va candida la alegerile interne, pentru un nou mandat în fruntea organizației.

Așa cum se anticipa, deputatul Corneliu Ștefan și-a anunțat și el intenția de a candida pentru aceeași funcție, ceea ce face ca miza Conferinței Județene a PSD să crească exponențial, anunțându-se de pe acum a fi o confruntare cu scântei.

Un alt potențial candidat pentru conducerea social-democraților dâmbovițeni, Alexandru Oprea, nu și-a anunțat candidatura în ședința BPJ, deși în mai multe ocazii a anunțat fără echivoc că va intra în competiție pentru una dintre primele două funcții de conducere: președinte sau președinte executiv.

Putem cel mult specula că, dată fiind candidatura doamnei Plumb, dl. Oprea va opta pentru funcția de președinte executiv – așa cum de altfel a subliniat zilele trecute, la emisiunea ”Punctul pe I” de la Columna Tv.

Un al doilea element de noutate de la BPJ-ul de luni seară a fost reprogramarea Conferinței Județene a PSD Dâmbovița, care nu va mai avea loc vinerea aceasta, ci în intervalul 18-20 septembrie. Data exactă va fi comunicată după consultarea conducerii centrale.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top