fbpx

Platformă de știri și opinii

PNL DB-conf de presa

PNL DB: Încredere maximă, excluderi din partid și…concubinaj interlop-politic

in Actualitate/Politică by
Banner

PNL Dâmbovița a organizat o conferință de presă în care liderul formațiunii, Virgil Guran, a făcut o serie de afirmații asupra cărora cel mai înțelept ar fi să nu se intervină cu comentarii. Asta pentru că, multe dintre acestea, ar putea lesne să intre într-o altă sferă. Așadar, iată câteva dintre afirmațiile liderului PNL Dâmbovița, Virgil Guran:

PNL DB-conf de presa
Conferință de presă PNL DB-23 august 2019

Despre Poliție

„Șefii sunt numiți politic, după cum s-a văzut în cazul Caracal. La fel se întâmplă și în Dâmbovița. Orice sesizare a noastră (n.m. PNL) nu este luată în seamă, în schimb dacă apropiații PSD fac o reclamație imediat se autosesizează și poliția. Spre exemplul cazul Găești și cu primăria de acolo”, a spus Virgil Guran.

Despre Virgil Guran

„Ar trebui să se facă un istoric financial al oamenilor politici. Eu eram mai puternic financiar, înainte de a intra în politică, ulterior nu am mai avut timp să mă ocup de firmele mele, așa că acestea nu au mai avut rezultate. Sunt alții însă care după ce au căpătat funcții la stat au început să se îmbogățească(…). Sunt unii care fac conferințe de presă ca să spună că eu sunt nebun.”

Despre clanuri, interlopi  și lumea politică

„Dacă o să se ajungă și în Dâmbovița (n.r. cu controale) se va vedea că există o colaborare între clanuri interlope și lumea politică dâmbovițeană. „Sunt afirmații grave. Aveți dovezi ?(întrebare reporter); răspuns(Virgil Guran)-„Dacă va fi nevoie vom fi pregătiți și cu dovezi”.

Despre PSD Dâmbovița

„La PSD Dâmbovița va rămâne Rovana Plumb la conducerea organizației sau, dacă nu, își va lăsa un moștenitor, ca la casele regale” (n.r. referitor la alegerile ce urmează în PSD Dâmbovița).

Despre PNL Dâmbovița

„La noi, mai mulți consilieri au fost excluși din partid, după alegerile europarlamenatre, după o analiză a activității acestora. 20 de consilieri au fost excluși. Alți aproximativ 30 de consilieri vor fi atenționați în perioada următoare, pentru a își revizui atitudinea, în ceee ce privește implicarea în activitățile partidului și munca în folosul partidului. Bineînțeles și în folosul oamenilor, pe care îi reprezintă, din comunitățile lor. La Crângurile și Ciocănești chiar au fost excluși din partid un viceprimar și un primar, pentru neimplicare.”

No comment!

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top