fbpx

Platformă de știri și opinii

Poli Iasi-Chindia

Chindia a remizat cu Poli Iași, după ce a fost condusă cu 2-0

in Sport by
Banner

Chindia și Poli Iași au remizat în  prologul etapei a șaptea a ligii I de fotbal, într-o partidă în care echipa lui Viorel Moldovan a arătat determinare și nici nu a mai suferit fizic pe final de meci.

Iată echipele trimise în teren de cei doi antrenori.

Poli Iaşi: Rusu – Gallego, Frăsinescu, Diallo, A. Radu – Breeveld, Loshaj – Platini, F. Cristea, Horşia – A. Cristea
Rezerve: A. Cobrea, C. Bîrnoi, Haţiegan, Passaglia, Carlone, A. Bălan, Mihalache
Antrenor: Mihai Teja

Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu – Neguţ, Bic, L. Mihai, Neciu – Yameogo, Voduţ
Rezerve: D. Moldovan – A. Ioniţă, Dudea, A. Şerban, Raţă, Burlacu, Cherchez
Antrenor: Viorel Moldovan

Prima repriză

Poli Iasi-Chindia
Chindia revine de la 0-2 și reușește să termine la egalitate cu Poli Iași (2-2)

Oaspeții de la Chindia au început mai bine partida dar nu a fost decât un foc de paie, pentru că gazdele au pus rapid stăpânire pe joc. În aceste condiții au apărut și golurile. Mai întâi Florian Loshaj (min.13) a primit de la Platini, fotbalistul din Kosovo a pătruns în careu şi l-a învins pe Aioani cu un şut plasat. Chindia a acuzat șocul și a primit rapid și al doilea gol.Ovidiu Horşia (min.23) a fost găsit bine în careu, iar fotbalistul de 18 ani a înscris cu un şut în cros. Într-o perioadă dominată de Poli iași Chindia a reușit să reducă din handicap, prin Neguț (min 28), care cu această reușită a stabilit și scorul pauzei Poli Iași-Chindia Târgoviște 2-1.

Repriza a doua

Chindia a reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj, chiar în min.50, prin Mihai Voduț, ce a reluat cu capul o centrare perfectă din 10 m. Până la finalul partidei niciuna dintre echipe nu a mai reușit să marcheze, astfel că scorul final a fost:

Poli Iași-Chindia Târgoviște 2-2 (2-1)

Cu acest rezultat Chindia Târgoviște acumulează 5 puncte în campionat, în vreme ce Poli Iași rămâne neînvinsă, după șapte etape (15 puncte), și este momentan lider al campionatului.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top