fbpx

Platformă de știri și opinii

Se văd schimbările în Micro 3! Alte trei cartiere urmează să fie modernizate

in Actualitate/Administrație by
Banner

Continuă lucrările de modernizare din microraionul nr. 3! Zona în care până acum puțină vreme se regăseau garajele insalubre este transformată acum într-una cu parcări moderne și suficient de încăpătoare pentru a răspunde necesităților cartierului.

A fost asfaltată parcarea aferentă blocurilor D01, D02, 13 și 14, iar vineri se vor desfășura lucrări de asfaltare a parcării aferente blocurilor 16, 17 și 19.

De asemenea, în cel mult 2 săptămâni vor debuta și intervențiile de modernizare a parcării din spatele blocurilor 11 și 12.
De la începutul acestui an, în microraionul nr. 3 au fost reabilitate toate parcările din spatele blocurilor C, în plus modernizându-se și un loc de joacă.

Până la sfârșitul anului, toate investițiile din zonă vor fi finalizate, suprafața totală a parcărilor modernizate și reabilitate depășind 20.000 mp și fiind oferite locuitorilor aproximativ 800 de locuri de parcare.

În afara asfaltărilor, lucrările implică modernizarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, înlocuirea căminelor de canalizare și refacerea canalizarii pluviale.

„Intervențiile administrației publice târgoviștene vor continua, vizate fiind în etapa urmatoare microraioanele nr. 2, 4 și 9.”, spune Cristian Daniel Stan, Primarul municipiului Târgoviște.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top