fbpx

Platformă de știri și opinii

Deplasare de foc pentru Chindia

in Sport by
Banner

Învingătoare runda trecută în fața lui Dinamo, Chindia vrea să repete evoluția de la Ploiești și la Iași, vineri, ora 18.00, la confruntarea cu Poli, surpriza începutului de sezon, joc contând pentru etapa a VII-a a Ligii I.

Moldovenii au strâns 14 puncte în primele șase etape și ocupă locul 2 în clasament, la egalitate cu liderul CFR, însă cu un golaveraj ușor inferior. Exceptând partida cu Academica, de la Voluntari, Chindia a jucat curajos în deplasare, vorbim aici despre meciurile cu Gaz Metan (2-2) și U Craiova (0-1). Un rezultat pozitiv în Copou i-ar duce pe Cherchez &co. aproape de zonele liniștite ale ierarhiei.

Două ieșiri la rând

Până la pauza impusă de jocurile echipei naționale, Chindia are două deplasări, vineri la Iași și week-end-ul viitor la Târgu Mureș, cu FC Hermannstadt. Următorul joc considerat pe teren propriu e programat abia spre jumătatea lunii septembrie, cu Sepsi, la Ploiești. Altfel, demolarea tribunei a II-a a stadionului Eugen Popescu e aproape finalizată, construcția propriu-zisă a noii părți a arenei urmând să demareze în câteva zile. Într-un scenariu optimist, Chindia ar juca acasă cel puțin un joc din finalul actualului sezon de Liga I.

Poli Iași – Chindia se joacă vineri, ora 18.00, pe stadionul Emil Alexandrescu, în direct pe Digi, Telekom și Look.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top