Cîine schingiuit la Moroieni, județ Dâmbovița

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! Identificat de polițiști, după ce a schingiuit un câine

in Actualitate by
Banner

Un bărbat cu vârsta de 45 de ani, din Bezdead, județul Dâmbovița, a fost identificat de polițiștii din Fieni, după ce un clip video, în care acesta apare lovind cu bestialitatea un câine (în zona Moroieni, din Dâmbovița) a fost publicat pe youtube, de o publicație prahoveană.

Cîine schingiuit la Moroieni, județ Dâmbovița
Un bărbat de 45, din Bezdead, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost filmat batând un câine

Clipul, ce conține imagini terfiante, pline de o cruzime inexplicabilă, a fost postat pe youtube, de către cei de la Ziarul de Ploiești. Click pe link, pentru imagini, (zdp.ro), (atenție! imagini cu puternic impact emoțional). Cei de la publicația prahoveană, ce au făcut publice imaginile,  au precizat că acestea sunt filmate de un turist, aflat în zona Moroieni, din județul Dâmbovița, la momentul când s-a produs agresiunea asupra animalului.

Sesizați de posibilele încălcări ale legii, polițiștii dâmbovițeni au precizat că:

„Polițiștii din cadrul secției nr.7 Poliție Rurală Fieni au identificat un bărbat de 45 de ani, din Bezdead, bănuit că ar fi rănit/schingiuit un câine. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 205/2004 (art.25 lit.e), urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de Parchet competentă.”

Sursa foto articolzdp.ro (captură din clip video, youtube)

Banner