fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia-Dinamo 3-2

Chindia Târgoviște-Dinamo București 3-2. Prima victorie în Liga I, pentru dâmbovițeni

in Actualitate/Sport by
Banner

Chindia Târgoviște și Dinamo București s-au întâlnit la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, într-un adevărat derby al suferinței, al ligii I de fotbal. 

Meciul s-a anunțat a fi unul tensionat, încă din start, dată fiind situația din clasament a celor două echipe, înaintea etapei (ultimele două locuri în clasament), dar și a conflictului între cele două echipe, în ceea ce privește o eventuală mutare a lui Viorel Moldovan de la Chindia la Dinamo. Iată echipele de start:

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, C. Dinu –  Neguț, L. Mihai, Bic, A. Șerban – Cherchez, D. Florea
Antrenor: Viorel Moldovan
Rezerve: I. Popescu, D. Dumitrașcu, Ad. Ioniță, V. Rață, Burlacu, Yameogo, Voduț

Dinamo: Piscitelli – Moura, Klimavicius, Ciobotariu, Sin – Răuță, R. Grigore – Sorescu, Bru, Mihaiu – Montini
Rezerve: Straton, M. Popescu, Corbu, D. Nistor, Moldoveanu, D. Popa, G. Grețu
Antrenor: Dusan Uhrin jr.
Absenți: I. Filip, Bejan, Brito, Mrzljak (accidentați)

Rezumat meci

Foto-antrenori echipe (sursa gsp.ro)

Prima repriză a fost dominată, aproape autoritar, de echipa lui Viorel Moldovan. Târgoviștenii au atacat încă de la începutul meciului și conform cu desfășurarea jocului a venit și golul gazdelor  CristianNeguț (min.19), reluarea spectaculoasă în vinclu, din 16 m. Până la pauză, Dinamo nu a reușit să își creeze ocazii, iar cei care au mai marcat au fost tot gazdele prin   MihaiLeca (min. 45+3), reluare cu capul din 7-8 m, după o lovitură de colț.

Scor la pauză: Chindia Târgoviște-Dinamo București 2-0

Chindia a început bine și repriza secundă, dar ratările gazdelor aveau să se răzbune, în minutul 54 Montini reia în plasă o minge respinsă în față de Aioani. Cherchez din  penalty (min.65) a reușit să readucă Chindia la o diferență de două goluri.

Chindia-Dinamo 3-2
Chindia-Dinamo 3-2 (2-0). Sursa foto-gsp.ro

Când părea că cei de la Chindia și-au asigurat victoria, Nistor, introdus după pauză, a redus din diferență (min.80) reluând liber în poartă din 16 m.

Scor final:

Chindia Târgoviște- Dinamo București  3-2(2-0)

Prin această victorie Chindia acumulează 4 puncte și părăsește ultimul loc din clasament, poziție ce este ocupată acum de cei de la Dinamo.

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top