fbpx

Platformă de știri și opinii

Cioban înjunghiat la Bezdead

Cioban înjunghiat, aproape mortal, de un coleg, la Bezdead

in Actualitate by
Banner

Un bărbat de 53 de ani, cioban la o stână din zona comunei Bezdead, județul Dâmbovița, a fost înjunghiat ( în seara zilei de 14 august) de un alt cioban. IPJ Dâmbovița a comunicat că altercația dintre cei doi a fost un conflict spontan, generat de consumul de alcool.

Fotografie cu un caracter ilustrativ

Bărbatul de 53 de ani, din Bezdead, a fost rănit grav dar a fost extrem de complicat a se ajunge în zona în care acesta agoniza, după ce fusese înjunghiat. În cele din urmă, o ambulanță SAJ Dâmbovița l-a preluat din zona montană și a fost adus la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, deocamdată viața fiindu-i salvată.

Cioban înjunghiat la Bezdead
Cioban(53 de ani) înjunghiat, la Bezdead de un coleg (sursa foto-realitateadedambovita.net)

Totuși, în ciuda rănii deosebit de grave și a faptului că viața i-a fost pusă în pericol, bărbatul este foarte evaziv în a indica identitatea agresorului său.

Conform realitateadedambovita.net, oamenii din zonă îi cunosc bine pe cei doi bărbați implicați în conflict

„Sunt de aici din sat sau din altă parte. Erau niște oameni potoliți, dar ce s-a întâmplat între ei nu știu. Dar sunt de mult ei acolo pe munte, de ani de zile. Mai ales ăsta care l-a înjunghiat e de mult cioban aici la Romică, Sulică cum îi spunem noi. S-a zăpăcit toată lumea, ce să zicem”, spun sătenii.

Agresorul, este căutat de forțele de poliție din Dâmbovița (15 august 2019).

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top