fbpx

Platformă de știri și opinii

ISU Dâmbovița, 45 de intervenții într-o săptămână

in Actualitate by
Banner

În perioada 05 – 11 august 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 45 de evenimente: 12 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 10 incendii de vegetaţie, 14 acţiuni pentru asigurare zonă, 6 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 3 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (o degajare copac, o salvare animal, o deblocare de uşă).

Totodată, echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 260 de  cazuri medicale.

Subunităţile de intervenţie au desfășurat: un exerciţiu pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 25 de acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție şi verificare sirene).

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă.

De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Sursa: ISU Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top