fbpx

Platformă de știri și opinii

Rovana Plumb si Dan Nica, comisar european

Rovana Plumb va fi, totuși, comisar european?

in Actualitate/Politică by
Banner

Rovana Plumb, europarlamentar și președinte al PSD Dâmbovița, avea susținerea totală a conducerii PSD pentru un post de comisar european, în perioada în care Liviu Dragnea era liderul social-democraților.

Condamnarea lui Liviu Dragnea și schimbările spectaculoase de la vârful partidului au pus între paranteze decizia de nominalizare și susținere a d-nei Plumb. Nu pentru mult timp, însă.

Potrivit mai multor surse din PSD, citate de presa de la București, cei care își frecau mâinile de satisfacție pentru eșecul  fostului ministru al Fondurilor Europene au motive să regrete că s-au  pripit să sărbătorească.

Premierul  Viorica Dăncilă a transmis Comisiei Europene propunerile pentru funcția de comisar european. Sursele citate spun că d-na Dăncilă i-a nominalizat pe europarlamentarii Rovana Plumb și Dan Nica.

Aceleași surse, citate de Hotnews, arată că România ar putea cere postul de comisar pentru politici regionale, pentru care favorită ar fi d-na Rovana Plumb. Cu câteva zile în urmă, prim-ministrul Dăncilă lăsa să se înțeleagă că pentru post respectiv va fi propusă o femeie:ar fi de preferat cu un comisar femeie pentru că am obține un portofoliu mult mai important”, spunea d-na Dăncilă.

Îi urăm d-nei Plumb succes! Un dâmbovițean care să ocupe un post important în arhitectura Europei unite ar putea fi de bun augur pentru județul nostru.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top