fbpx

Platformă de știri și opinii

CJD cu ochii pe constructori

Război deschis între CJD și constructorii din PNDL

in Actualitate/Administrație by
Banner

Administrația județeană dâmbovițeană a intrat într-un conflict, cât se poate de public, cu constructorii ce execută lucrări în cadrul PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală). Miza o constituie multe milioane de lei (aproximativ 66 de milioane de lei), ce pot fi pierduți, de autoritatea județeană dâmbovițeană, prin preluarea acestora la bugetul de stat, la finalul anului 2019. (video)

Problema este cu mai multe firme, dar cazul cel mai acut îl reprezintă construcția DJ 720 E (Gara Târgoviște Sud-Centura Municipiului Târgoviște). o arteră ce ar fi avut temem de finalizare în luna mai 2019, dar care și la momentul de față este departe de a fi gata.

DJ 720 E
Drum Gara Târgoviște-centură, DJ 720 E-proiect PNDL

Alexandru Oprea vizita de lucru 6 august

Termenul de execuție a fost prelungit, numai că nici acum lucrurile nu se mișcă, spune Al. Oprea. În altă ordine de idei, drumul amintit este de o importanță vitală pentru dezvoltarea unei întregi zone, din municipiul Târgoviște. Întrebat despre soluții, în ceea ce privește situația de la proiectul DJ 720 E, Al. Oprea a izbucnit: „O să mă țin cu paru’ de ei!” spune acesta (video)

Proiectul DJ 720 E are o valoare de aproximativ 9 milioane de lei.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top