fbpx

Platformă de știri și opinii

Accident cu 2 morti la Gura Foi DN 7

Dramă pe DN 7! Doi bărbați au decedat, într-un accident rutier

in Actualitate by
Banner

Un accident cu consecințe tragice a avut loc în această dimineață (05 august 2019) pe DN 7, pe raza localității Gura Foii.

Conform primelor informații furnizate de IPJ Dâmbovița, este vorba de o coliziune între două autoturisme. În urma impactului deosebit de puternic, una dintre mașini s-a răsturnat, fiind proiectată, pe capotă, la marginea drumului.

Pompierii de la ISU Dâmbovița au fost solicitați să intervină cu un echipaj de la descarcerare.  Detașamentul Găești a deplasat la locul accidentului 1 echipaj de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

Accident DN 7
Două persoane au decedat, în urma unui accident, petrecut la Gura Foii

Două persoane au fost rănite, în urma impactului dintre cele două mașini,una dintre acestea fiind inconștientă, la momentul sosirii echipajelor de intervenție.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița, se pare că ambele persoane rănite au decedat (doi bărbați), după ce le-au fost efectuate manevre de resuscitare, la locul accidentului. Cei doi bărbați decedați sunt din localitatea Voia, comuna Crângurile, din județul Dâmbovița.

Conform polițiștilor dâmbovițeni, impactul a survenit ca urmare a neacordării de prioritate de trecere, de către unul dintre autovehiculele implicate în accident.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top