fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia Targoviste - CFR Cluj

Chindia e gata să răpună campioana CFR

in Sport by
Banner

Oficialii Chindiei au prefațat cu optimism meciul de sâmbătă seară de la Ploiești. La conferința de presă premergătoare jocului au participat președintele clubului, Marcel Ghergu, antrenorul Viorel Moldovan și doi dintre jucători, Liviu Mihai și Daniel Novac.

„Va fi un joc foarte dificil mâine seară, întâlnim campioana României, o echipă puternică, un lot foarte numeros și valoros. Am urmărit atent jocurile lor din ultimul timp. Pot alinia de la meci la meci altă echipă. Au cea mai bună organizare, echipa solidă, bine așezată în teren, pragmatică, chiar dacă jocul nu e cel mai spectaculos. Știu ce vor când intră în teren. Suntem pregătiți să obținem cele trei puncte puse în joc. Suntem supărați puțin, am jucat bine în ultimele două meciuri, dar nu am obținut puncte. Am încredere 100% că putem învinge CFR-ul”, a declarat antrenorul Chindiei, care spune că subiectul Dinamo este un capitol închis.

Jucătorii au făcut un apel la suporteri să vină în număr cât mai mare pe Ilie Oană. „Avem nevoie de sprijinul lor. Au fost mulți cu Viitorul, acum speram sa fie și mai mulți”, a transmis Daniel Novac.

Chindia vânduse până vineri dimineață câteva mii de bilete pentru confruntarea cu CFR. Publicul va avea acces la tribunele 0, I și a II-a, în total aproximativ 9000 de locuri. Tichetele au preturi cuprinse între 12 lei la tribuna a II-a și 20 lei la tribuna 0.

Chindia – CFR Cluj se joacă sâmbătă, ora 21.00, pe stadionul Ilie Oană. Meciul e televizat de Digi, Look și Telekom.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top