fbpx

Platformă de știri și opinii

Partide noi in Dambovita

Politica dâmbovițeană între vechi, nou și…nimeni!

in Analize/Politică by
Banner

Cum în ceea ce îi privește pe titularii de posturi politice vara este îndeobște anotimpul pauzei și nimeni nu prea se înghesuie la declarații și afirmații, în special prin provincie, mai nou veniții în lumea politică au considerat perioada oportună pentru propria afirmare.

Ca orice nou venit într-o lume pe care nu o cunoaște sau o cunoaște prea puțin, greșelile de comunicare și abordare sunt și aici la ordinea zilei. Plecând totuși de la premisa bunei credințe, iar scăpările încadrându-le în categoria dizabilități (de abordare și comunicare) remediabile, semnalăm ieșirea la rampă a două noi (mai mult sau mai puțin) formațiuni politice, ce au intrat în jocul electoral.

Mai întâi PLUS + ( partidul lui Dacian Cioloș, pentru cei care au și mai puține amănunte, decât noi, despre formațiunea politică).

Formațiunea nu este neapărat nouă, pentru că în alianță cu USR a obținut un nesperat loc trei la nivelul județului Dâmbovița, la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Numai că și atunci și acum testul notorietății ar arată oricând un scor spre „0” absolut, în dreptul liderilor și chiar membrilor din Dâmbovița ai formațiunii. Am aflat că formațiunea și-a desemnat o conducere în Dâmbovița (în 27 iulie 2019). Cum informația este mai mult decât lacunară iată singura dovadă.

Sursa foto – Plus + Moreni, facebook

Fotografia este postată pe facebook, de Plus + Moreni, însoțită de textul „Felicitări presedintelui Dan Blaga si tuturor celor aleși în Biroul Județean si Comisii!”

Conf. presă ADN Dâmbovița (Cătălin Ivan, al doilea de la dreapta la stânga)

Nu este singurul caz. O altă noutate politică s-a întâmplat în Dâmbovița, de curând. ADN (Alternativa pentru Demnitate Națională) a susținut deja o conferință de presă (tot facebook-ul ne spune) prin Dâmbovița. Partidul fostului europarlamentar Cătălin Ivan, fost membru PSD, are filială și în Dâmbovița, iar după cum au declarat oamenii ADN-ului, ei sunt „alternativa la actuala clasă politică”, oamenii noi din politică.

Cu regretul că în acest caz nu vă putem oferi și nume, pentru identificarea mai ușoară a noilor oameni din politica dâmbovițeană, ne legăm de singurul nume pe care îl recunoaștem, respectiv Cătălin Ivan. Parcă el are ceva vechime prin politica românească…

S-ar putea să nu fie singurele noi apariții politice până la următoarele alegeri (cele prezidențiale), în spațiul dâmbovițean, dar deocamdată atât am „identificat”.

Banner

Ultimele stiri din Analize

Go to Top