fbpx

Platformă de știri și opinii

EXCLUSIV: Alexandru Oprea candidează pentru un nou mandat!

in Administrație/Politică by
Banner

Cel mai bine plasat (în acest moment) dintre toți care ar putea viza șefia Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, președintele în exercițiu al CJD, a anunțat că va candida pentru un nou mandat.

În emisiunea ”Punctul pe I”de la Columna Tv, Alexandru Oprea a vorbit despre dorința de a lăsa ceva trainic în urmă, cu atât mai mult cu cât Dâmbovița chiar are nevoie de proiecte pentru dezvoltare.

”…mi-am anunțat public dorința de a candida pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean, pentru că eu chiar consider că județul are nevoie în continuare de dezvoltare și, fără falsă modestie, chiar cred că am reușit să mișc niște lucruri în județul Dâmbovița”.

Cu doar doi ani în urmă, Adrian Țuțuianu îi interzicea categoric să se întâlnească cu primarii PSD (de teamă că ar fi putut câștiga o prea mare influență în partid). Astăzi, Alexandru Oprea poate fi creditat cu prima șansă la alegerile din iunie 2020, mai ales că în rândurile opoziției nu se prefigurează nicio nominalizare spectaculoasă.

Un adversar de temut îl constituie nerăbdarea oamenilor, care ar dori ca totul să se rezolve… ieri, spune dl. Oprea.

”Am spus odată că nu am venit la Consiliul Județean –sau că nu m-am întors – ca să tai frunză la câini. Chiar nu vreau asta. Încerc să rezolv multe din problemele județului, dar, repet: (…) nu am nici competențele, nici posibilitățile unui fost secretar de partid; nu mă consider și nu m-am considerat niciodată nici atoateștiutor, nici vătaf pe această moșie. În schimb, mă consider un om de bună credință cu dorința de a construi și de a lăsa ceva pozitiv după mandatul sau mandatele mele…”.

Anunțul făcut de președintele CJD nu poate fi ignorat nici de opoziție – care se vede obligată să găsească un oponent pe măsura redutabilului adversar (nominalizarea eternului candidat Gabriel Grozavu ar demonstra, cel mult, că liberalii au un morbid simț al umorului) – nici de challenger-ii din PSD, care au de luptat pentru nominalizare cu cineva care a căpătat experiență și notorietate în postul vizat.

Însă cele aproximativ 11 luni care ne despart de scrutinul în cauză pot aduce multe surprize, mai ales pe volatila scenă politică românească și cu un PSD aflat într-o prea lungă și periculoasă căutare a identității pierdute.

 

Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top