fbpx

Platformă de știri și opinii

Se modernizează străzile la Gura Ocniței și la Răzvad

in Actualitate/Administrație by
Banner

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole, a efectuat astăzi, 17 iulie 2019, o vizită de lucru în localitatea Gura Ocniței pentru a vedea stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții „Modernizare străzi, rigole, șanțuri și trotuare în satele Gura Ocniței, Săcuieni și Adânca”, derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II (PNDL).

Valoarea investiției este de 4.590.560 lei și este realizată în proporție de 80%.

Tot prin PNDL II, în comuna Gura Ocniței se derulează și investiția ”Modernizare și extindere sistem de iluminat public în comuna Gura Ocniței”, în valoare 465.000 lei.

Prin intermediul acestui proiect se vor monta atât 921 corpuri de iluminat, cât și avertizări pietonale și stâlpi de iluminat stradal.

„Dupa îndelungi așteptări și promisiuni, iată că în comuna Gura Ocniței, pe zi ce trece, străzile se asfaltează și se modernizează. Încercăm ca în cel mai scurt timp să asfaltăm fiecare stradă din comună și să aducem Gura Ocniței la standardele europene.”, a scris pe pagina sa de Facebook Sorin Ioniță, primarul comunei Gura Ocniței.

Tot astăzi, conducerea CJD a vizitat și Centrul de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocnitei, pentru a discuta despre modernizarea infrastructurii din interiorul curții spitalului.

Vizita a continuat în comuna Răzvad, unde, se află în desfășurare un proiect
derulat prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), în valoare de
980.000 Euro.

Este vorba despre obiectivul de investiții „Modernizare străzi comunale”, pe un traseu de 8,8 km (Strada Gării – Strada Fețe – Strada BisericiiRăzvad de Jos – DC 16 – Strada Bisericii Răzvad de Sus – sat Gorgota – strada lt. Marinescu – str. ing. Bruneanu.)

Din totalul celor 407 proiecte aprobate inițial prin PNDL (I și II) pentru județul Dâmbovița, în prezent se află în curs de realizare 245.

Pentru anul în curs, s-a decontat suma de 86.101.067,30 lei.

Sursa: CJD

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top