fbpx

Platformă de știri și opinii

Cezar Preda ii da peste degete lui Guran

Preda îi dă peste degete lui Guran: ”Asta e în mintea lor bolnavă”

in Actualitate/Politică by
Banner

Rezbelul conducerii PNL Dâmbovița cu proprii parlamentari a intrat într-o nouă fază, greu de înțeles, aceea a atacurilor care, în mod obișnuit, sunt rezervate adversarilor politici!

La o recentă conferință de presă, Virgil Guran, supranumit în PNL  ”bufonul lui Orban”, a lansat un atac fără menajamente împotriva parlamentarilor de Dâmbovița ai partidului.

Pe senatorul Caracota l-a criticat… părintește, reproșându-i că nu s-a întrebuințat la adevărata sa valoare, la alegerile din mai: „Iancu Caracota s-a implicat, nu la valoarea pe care o are, ar fi putut să se implice mai mult”, zice Guran.

Dar adevărata țintă a criticilor lui Guran a fost – cum altfel – deputatul Cezar Preda (…) Cezar Preda, în Dâmboviţa, nu s-a implicat deloc. Am discutat cu el la începutul mandatului meu, mi-a dat de înţeles că nu vrea să colaboreze şi i-am respectat dorinţa. Ce poţi să faci? Dragoste cu forţa nu se poate (…) Mi-a zis că nu are o relaţie foarte bună cu conducerea partidului la nivel naţional”,

Previzibil, declarațiile liderului PNL Dâmbovița au generat un răspuns pe măsură din partea celui vizat: „Nu am nicio relaţie proastă cu nimeni! Asta este în mintea lor bolnavă! Asta o spun tuturor pentru a-şi justifica atitudinea urâtă şi necolegială! Am o relaţie foarte bună şi cu preşedintele Orban şi cu toţi ceilalţi!”

De ce este coabitarea echipei de la vârful organizației cu proprii parlamentari aproape imposibilă, explică dep. Preda: „Gruparea Guran-Plăiaşu-Grozavu a iniţiat şi dezvoltat o atitudine complet ostilă faţă de persoana mea şi au invocat întotdeauna sprijinul domnului preşedinte Orban în această privinţă (…) Nu mă voi justifica eu pentru că strategia partidului a fost ca, în prim-planul campaniei să fie figuri noi, politicieni tineri, ceea ce a fost un real succes. Implicarea mea, prin prezenţa în media centrală pe temele campaniei, şi-a avut rolul şi locul său. Cine înţelege, bine, cine nu, e la fel de bine”,

Așadar, îndârjirea cu care unii liberali sapă la temelia partidului lor nu s-a domolit. Aceleași jocuri de culise și interese mărunte macină în continuare PNL Dâmbovița. Ceea ce va conduce la un eșec previzibil la alegerile de anul viitor, locale și parlamentare – cele prezidențiale fiind ca și adjudecate de Klaus Iohannis, pe fondul unei incredibile imobilități a stângii.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top