fbpx

Platformă de știri și opinii

Se extinde Școala „Matei Basarab”! Elevii vor învăța la „Paul Bănică”

in Actualitate/Administrație by
Banner

Luni, 8 iulie, Primarul Municipiului Târgoviște a făcut o vizită în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare, întreținere și igienizare de la Școala Gimnazială „Prof. Paul Bănică”, unitate de învățământ care, în contextul amplelor lucrări de modernizare, extindere și dotare aflate în plină desfășurare la Școala Gimnazială „Matei Basarab”, va găzdui și o parte dintre elevii acestei ultime instituții de învățământ, pe parcursul anului școlar viitor (clasa pregătitoare, clasa I, precum si clasele V-VIII).

Astfel, a fost înlocuit parchetul în 10 săli de clasa, au fost înlocuite 42 de uși, au fost înlocuite obiectele sanitare la 6 toalete, fiind amenajat și un grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, au fost făcute intervenții la instalația electrică, au fost realizate zugrăveli, etc.

„Asigurăm atât părinții, cât și cadrele didactice, că au fost luate toate măsurile astfel încât copiii să beneficieze de condiții optime, iar activitatea să nu aibă de suferit.

Mulțumesc conducerii celor două unități de învățământ, părinților și cadrelor didactice pentru disponibilitatea arătată față de situația relocării temporare a copiilor.”, a declarat Cristian Daniel Stan, Primarul Municipiului Târgoviște.

Sursa: Facebook

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top