fbpx

Platformă de știri și opinii

DN71, drumul patimilor noastre

in Actualitate/Administrație by
Banner

Aventura modernizării DN71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia tinde să se transforme într-o adevărată Saga, cel puțin din perspectiva duratei.

Situația este departe de a fi roză, ba, am putea spune, devine de-a dreptul critică pentru dâmbovițeni!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a reiterat îngrijorarea și preocuparea responsabililor din administrație față de tergiversarea de neînțeles a procedurilor premergătoare demarării lucrărilor propriu-zise. Cu atât mai mult cu cât formal proiectul ajunsese ( cu chiu, cu vai!) în faza demarării procedurilor de achiziție.

De nu mai puțin de 6 (șase) ori a fost publicată documentația pe sistemul public de achiziții (SICAP) și tot de atâtea ori a fost retrasă, marcând, probabil, un nou record nefericit al ”Dorel-ilor” din Ministerul de resort.

Președintele CJD a anunțat că a situația este inacceptabilă și că va prezenta situația atât prim-ministrului Dăncilă, cât și ministrului transporturilor. Mai mult, Oprea a anunțat că va mobiliza și investitorii mari din județ pentru a ca aceștia să susțină demersul șefului administrației județene, astfel încât Guvernul să înțeleagă, fie și în ceasul al 13-lea, importanța vitală pe care această arteră rutieră o are pentru județul Dâmbovița.

Nu mai putem permite tergiversarea procedurilor de achiziție publică”, a punctat Alexandru Oprea

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top