fbpx

Platformă de știri și opinii

Viorel Moldovan, mulțumit de atitudinea jucătorilor săi

in Sport by
Banner
Tehnicianul Chindiei a vorbit la finalul amicalului de la Pitești (0-0 vineri seară pe stadionul Nicolae Dobrin) despre stagiul de pregătire de la Brașov și despre evoluția jucătorilor din jocurile de verificare. Fostul internațional s-a declarat mulțumit de modul cum a decurs cantonamentul și a apreciat că există o concurență serioasă pe posturi.

A fost un antrenament foarte bun. Consider că tot ce ne-am propus din punct de vedere fizic am realizat. Acesta a fost și scopul amicalului, să putem juca două reprize a câte 50-55 de minute și să nu avem probleme medicale. Urmează două zile libere, binemeritate, după acest stagiu de pregătire în care am lucrat foarte bine. Sunt foarte mulțumit de implicarea băieților, de atitudinea lor în acest stagiu de pregătire. Trebuie felicitați, din acest punct de vedere. Toți s-au antrenat bine, există concurență, trebuie să își câștige tricourile de titulari. Va fi o competiție interesantă aici”, a declarat antrenorul echipei târgoviștene pentru site-ul oficial al clubului, afcchindiatargoviste.ro.
Luni, 15 iulie, la ora 18.00, e programat primul meci al roș-albaștrilor în ediția 2019-2020 a campionatului Ligii I, în deplasare la Mediaș.
„Promovarea e de domeniul trecutului. Nu trebuie să trăim din amintiri. A fost o etapă frumoasă pentru noi toți, am marcat istoria clubului cu această promovare, am scris o pagină interesantă, un volum, mai bine spus, dar greul de-abia acum începe. Suntem la volumul al doilea, la alt nivel, și trebuie să ne prezentăm cât mai bine”, a transmis Viorel Moldovan pentru sursa citată.
Foto: afcchindiatargoviste.ro
Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top