fbpx

Platformă de știri și opinii

Sorana Cârstea, out de la Wimbledon

in Sport by
Banner

Târgovișteanca Sorana Cîrstea a părăsit turneul de Mare Slem de la Wimbledon, încă din turul inaugural. Sorana a fost depășită în doar două seturi de adolescenta americană Amanda Anisimova, o jucătoare care nu a împlinit încă 18 ani.

Sorana Cîrstea a evoluat la Wimbledon pentru prima dată la un turneu de tenis, după eliminarea din turul secund de la Roland Garros. Târgovișteanca a acuzat o accidentare încă de la începutul turneului de la Paris, iar această accidentare a ținut-o deprate de terenul de tenis până la Wimbledon.

În primul tur al competiției engleze Sorana (76 WTA) a întâlnit-o pe adolescenta americană Amanda Anisimova (26 WTA), cea care a elimint-o pe Simona Halep la turneul de la Roland Garros (sferturi de finală).

Într-un meci pe care l-a dominat aproape de la un capăt la altul, Anisimova s-a impus cu 6-3,6-3,după o oră și 26 de minute. Sorana a reușit, de-a lungul carierei, să ajungă doar în maximum turul III la Wimbledon.

La  ediția din 2019 a turneului de la Wimbledon, dintre românce, au reușit să se califice în turul doi Mihaela Buzărnescu și Simona Halep (adversare în această fază) și Monica Niculescu.

Foto: doartenis.ro

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top