Doi ”grei” din PSD cer Conferință de alegeri!

in Actualitate/Politică by
Banner

Titus Corlățean, senatorul PSD cu (probabil) cea mai solidă reputație, se alătură celor care solicită organizarea unei Conferințe Județene Extraordinare, pentru reconfirmarea conducerii organizației – sau pentru alegerea uneia noi!

Un punct de vedere similar a susținut și Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și vicepreședinte al organizației județene PSD.

Ambii reprezentanți de frunte ai social-democraților au susținut ferm nevoia organizării unei noi conferințe de alegeri, ca măsură sine qua non pentru restabilirea normalității în sânul organizației.

”PSD Dâmbovița este obișnuită fă fie organizația cu rezultatele cele mai bune, câștigătoare, dar cu rezultate foarte consistente.  Valul acesta care s-a creat la nivel național ne-a atins și pe noi. Avem și noi (…) deficiențele noastre în materie de implicare politică a tuturor celor responsabili (…) Nu am văzut o implicare omogenă și egală din partea tuturora.

Sunt chestiuni de organizare care trebuie ameliorate în mod evident, dar totuși am câștigat aceste alegeri. La un scor mai jos decât ne-am fi așteptat.

Deci e clar că avem de ameliorat calitatea structurilor, implicarea politică și organizarea.

(…) Deci eu văd astfel de lucruri prin alegeri în cadrul Conferinței  Județene Extraordinare, pentru un nou Birou Județean” (Sen. Titus Corlățean)

Necesitatea organizării unei conferințe de alegeri este susținută și argumentată și de Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița. Liderul social-democrat a explicat că, pe lângă nevoia de a asigura o conducere validată prin vot, potrivit Statutului partidului, în câteva luni trebuie aleasă o nouă conducere pentru un mandat de 4 ani, ceea ce nu se poate face decât în cadrul unei Conferințe Județene.

O conferință de alegeri în PSD Dâmbovița ar putea rezolva unele dintre problemele cu care se confruntă în ultima vreme social-democrații.

”Acest Partid are nevoie de un leadership eficient și are nevoie de oameni care să nu se raporteze nu doar la funcții, ci să se raporteze la activitatea de zi cu zi în favoarea celor care ne-au mandatat să ocupăm o funcție vremelnică”(Alexandru Oprea)

Banner