Andrei Plumb: Știm că putem mai mult!

in Politică by
Banner

Coordonator al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, Andrei Plumb afirmă că ”nu este fericit” cu rezultatul obținut de PSD pe 26 mai, dar că organizația județeană se află în continuare în top, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat.

După luni bune de fricțiuni interne și după ce partidul, în ansamblul său, a fost ținta unei puternice campanii de demonizare, PSD Dâmbovița reușește să se mențină pe locul 5 în topul celor mai performante organizații din țară. Chiar dacă, recunoaște Plumb, scorul obținut este mult sub potențialul partidului.

”În 2014, PSD Dâmbovița era pe locul 5 în topul național (al organizațiilor PSD, n.n). În 2019, rămânem pe locul 5, după toată perioada pe care organizația noastră a traversat-o de mai bine de 6 luni încoace”, punctează Andrei Plumb, probabil ca o replică pentru cei care vorbesc despre semi-eșecul PSD la alegerile europarlamentare.

”Nu pot să spun că sunt fericit cu rezultatul pe care l-am obținut”, susține vicepreședintele PSD Dâmbovița,  care este, însă mulțumit pentru că zvonurile alarmiste vizând o catastrofală sciziune a organizației, nu s-au confirmat.

”Pot să spun că ceea ce m-a bucurat cel mai mult este faptul că în ciuda tuturor zvonurilor (…) și anume că organizația se va rupe, că vor fi colegi care vor pleca (…) lucrurile astea nu s-au întâmplat. ”

Rezultatul de la alegerile din 26 mai, nemulțumitor, se poate transforma într-un catalizator, susține Andrei Plumb: ”Este evident că nu ne mulțumește rezultatul, știm clar că putem mai mult – și asta o spun și rezultatele istorice – dar suntem determinați și ne apucăm de treabă, repornim motoarele”

Banner