fbpx

Platformă de știri și opinii

Primarul de la Voinești renunță la postul de deputat

in Politică by
Banner

Încă o lovitură de imagine, pentru PSD Dâmbovița. Primarul comunei Voinești, Gabriel Sandu, a renunțat la postul de deputat, pe care ar fi trebuit să îl ia în primire ca urmarea a plecării din Parlamentul României a Rovanei Plumb.

Gabriel Sandu, primar comuna Voinești( sursa fotofacebook Gabriel Sandu)

În urmă cu doar câteva zile Gabriel Sandu, primarul social democrat al comunei Voinești, primise, din partea PSD Dâmbovița, promisiunea că va fi desemnat să preia postul de deputat, rămas vacant prin plecarea Rovanei Plumb, președinte al PSD Dâmbovița și deputat ales de Dâmbovița, pe lista PSD, în 2016, în Parlamentul European.

Pe de altă parte, senatorul Adrian Țuțuianu (Pro România) anunțase, într-o conferință de presă, că Gabriel Sandu are concurență serioasă pentru postul de deputat ( amănunte aici), afirmând, fără a fi contrazis ulterior de nimeni din PSD, că postul este râvnit și de alți social democrați care, teoretic, nu aveau însă acest drept. Asta pentru că se aflau în lista PSD  de la alegerile parlamentare din 2016 pe o poziție ulterioară celei ocupate de Gabriel Sandu.

Cum deja erau anunțate tensiuni datorate luptei pentru acest post de deputat, anunțul făcut de Gabriel Sandu, pică cum nu se poate mai prost pentru PSD Dâmbovița, o organizație ce pare în derivă.

Foto: captură facebook, Gabriel Sandu, via articol de presă

Concret, Gabriel Sandu a anunțat, prin intermediul propriei pagini de socializare, că renunță la postul de deputat, dar folosind un articol de presă, în care scrisoarea de renunțare, semnată de el și adresată Rovanei Plumb, este prezentată în facsimil.

Conform acestei scrisori, Gabriel Sandu renunță la „calitatea de candidat ala alegerilor parlamentare din 2016, ales pe lista PSD, circumscripția nr. 16. Declar că motivele mele sunt personale”

Scurt și cuprinzător.

În loc de concluzie: În PSD Dâmbovița se anunță cu adevărat o vară fierbinte (cu multe grade peste cele din termometrele de ambient).

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top