Invitație CJD: Gala Excelenței în învățământul dâmbovițean!

in Administrație/Educație by
Banner

Inițiată în urmă cu doi ani, când președinte al Consiliului Județean Dâmbovița era tot Alexandru Oprea, ”Gala Excelenței” recompensează performanțele elevilor dâmbovițeni cu rezultate notabile.

Deși recunoaște că și-ar dori ca instituția pe care o conduce să aibă fonduri suficiente pentru a acorda premii mult mai consistente, președintele CJD amintește că, totuși, câteva sute de elevi și profesori din județ vor primi o dovadă a recunoștinței comunității pentru efortul lor – totodată un semn al recunoașterii performanțelor reușite în anul școlar 2018-2019.

Evenimentul, organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Județului Dâmbovița, se va consuma duminică, 23 iunie, la Sala Sporturilor din Târgoviște.

Nu mai puțin de 534 de elevi și 300 de profesori vor primi din partea Consiliului Județean premii însumând 1,5 miliarde de lei vechi (1500.000 de RON).

Vor fi acordate 197 de premii I, 149 de premii II și 148 de premii III. Asta la individual, pentru că vor fi premiate și echipele participante la olimpiade naționale, echipaje tematice etc.

”Eu cred că va fi un element de recunoaștere a muncii acestor copii și că noi, ca și comunitate, apreciem faptul că au reprezentat cu demnitate, cu mândrie județul Dâmbovița”, a declarat Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Așadar, duminică, 23 iunie, ora 10.00, Sala Sporturilor, GALA EXCELENȚEI ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL DÂMBOVIȚEAN!

Banner