fbpx

Platformă de știri și opinii

Jurnal de campanie: Adrian Țuțuianu își mută biroul în stradă

in Analize/Politică by
Banner

Atacat din toate părțile social-democrate dâmbovițene, așa cum declară, Adrian Țuțuianu a decis să se mute în stradă. Mai bine spus să își mute biroul senatorial în fața sediului CJ Dâmbovița.

Într-o conferință de presă, susținută la sediul Pro România Dâmbovița, senatorul spune că biroul său senatorial, aflat în incinta CJ Dâmbovița, îi cam încurcă pe unii sau pe alții.

Adrian Țuțuianu (stânga)- conf.presă Pro România DB, 19 mai 2019

” M-am trezit în data de 02.05.2019 cu o adresă, în care mi se cere să predau biroul senatorial situat la etajul 1, din sediul CJ Dâmbovița. Au fost foarte generoși cu mine și mi-au spus să mă mut la etajul V, în biroul Oanei Vlăducă(!!!), de doar 11 mp”. I-am răspuns domnului Oprea (n.m. președintele CJ Dâmbovița) foarte rapid, că eram nervos (…) Este un atac politic inacceptabil.(…) Nu dau curs acestei solicitări. Sper să mă și evacueze. Îl anunț pe Oprea și pe Rovana Plumb, că o să mă mut în fața Consiliului Județean, o să pun o masă și o umbrelă, că tot e soare și e cald afară. O să iau o umbrelă cu textură mai groasă, ca să reziste la ploaie(…) Eu sunt convins că gestul meu va fi foarte apreciat de cetățeni”.

Nu există comentarii. Ele sunt oricum de prisos, ținând cont că războiul politic, în special în această perioadă electorală, tinde să capete aspecte ce țin de zona grotescului și a absurdului, fără nicio legătură cu normalitatea.

În altă ordine de idei, subiectul fierbinte din Pro România Dâmbovița (detalii aici), legat de dezertarea la PSD a unicului candidat pe lista de la europarlamentarele din 26 mai 2019 din partea filialei, Cătălin Olteanu, nu este important pentru senatorul dâmbovițean.

„Este un subiect care nu mă interesează”, a spus A.Țuțuianu.

Cum o fi asta, cu lipsa interesului în ceea ce privește un subiect (alegerile europarlamentare din 26 mai) ce este punctul central, dacă nu unicul, al tuturor discursurilor politice ale vremii, este greu de înțeles. Probabil că așteptăm noi prea mult de la politicieni.

Banner

Ultimele stiri din Analize

Go to Top