fbpx

Platformă de știri și opinii

Dan Puric la Universitatea „Valahia”

in Educație by
Banner

La sfârșitul săptămânii trecute, Universitatea „Valahia” din Târgoviște a avut onoarea să fie gazda unei întâlniri cu renumitul om de cultură Dan Puric.

Acesta a vizitat campusul universitar și a participat la o discuție liberă cu membrii Consiliului de administrație.
Prorectorul pentru cercetare și creație universitară, prof. univ. dr. Gabriela Teodorescu, a adresat un cuvânt de bun venit celor prezenți în sala Oxford și a înfățișat un scurt istoric al Universității „Valahia”, vorbind despre activitatea din domeniul cercetării și inovării, dar și despre procesul educațional, despre faptul că universitatea are grad de încredere ridicat și toate specializările din cadrul ei sunt acreditate.

Dan Puric a susținut un monolog impresionant, presărat cu momente de umor veritabil.

Cunoscutul regizor și actor român a jucat atât în piese de teatru, cât și în filme. Spectacolele sale de pantomimă au fost reprezentate în mai multe țări. A primit numeroase premii, dintre care amintim: marele premiu UNESCO pentru dezvoltare culturală, marele premiu al Fundației Anastasia, ordinul național Steaua Română în grad de cavaler, două premii UNITER, premiul Aristizza Românescu al Academiei Române.

La finalul întâlnirii, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă și Științele Educației, prof. univ. dr. Marian Vîlciu, i-a mulțumit lui Dan Puric pentru vizită și pentru perspectiva oferită privind datoria, responsabilitatea și formarea unui caracter.

Sursa: Universitatea „Valahia”

Banner

Ultimele stiri din Educație

Go to Top